İZMİR / KONAK - Zafer Ortaokulu

Zafer Ortaokulu

636 sok. No29 Tınaztepe Mh. Eşrefpaşa İZMİR
Vizyon
Ögrencilerin hevesle koşarak geldiği,teknolojinin her ögrenci tarafından iyi derecede kullanıldığı,ögrencilerin kendilerini önemli ve degerli hissettiği,velilerin,ögrencilerin memnuniyetlerinin sağlandığı,çalışanların mesleki doyuma ulaştıkları,İzmir´de önder ve örnek bir Zafer İlkögretim okulu olmak.
Misyon
Biz;Zafer Ortaokulu olarak Milli Eğitim Genel ve Temel Amaçları doğrultusunda bütün öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,vatansever,insan haklarına saygılı birer birey olarak yetiştirmek, Karşılaştıkları bütün sorunları aşabilecek çözüm bulma becerileri gelişmiş,kendine güvenen,sorumluluk sahibi,hoşgörülü,yaratıcı,üretken bireyler olmalarını sağlamak, Kendi değerlerinin bilincinde,başarıyı ilke edinen,mutlu,hayata hazır,kişilikli insanlar yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :Tekli
08:00--13:20
Ulaşım
Bahri Baba Eshot Durağından 33 No´lu Kadifekale otobüsleri okulun arkasından geçmektedir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Atletizm, Futbol, Voleybol, Satranç, Dart, Bocce, Geleneksel Çocuk Oyunları Dallarında İlçe Müsabakalarına Katılım Olmaktadır.